Juli Marks Bitcoin’s 2e Hoogste Maandelijkse Sluiting ooit Na december 2017

Bitcoin vertoont geen tekenen van vertraging. Na het schilderen van een verse high voor 2020, bleef de cryptocurrency duwen, het bereiken van $11.745 op Binance.

In ieder geval is BTC niet de enige cryptocurrency die deze week scheurt. Ethereum (ETH) maakt ook op eigen kracht getijden.

Bitcoin’s Hoogste Maandelijkse Sluiting sinds Dec 2017…

Op dit moment bestaat er geen twijfel over dat de stieren terug zijn, en de prijs van Bitcoin voelt hun aanwezigheid. Zoals CryptoPotato eerder vandaag meldde, is de toestand van de markt op dit moment parabolisch, en de laatste paar keer dat dit gebeurde is de waarde van Bitcoin exponentieel gestegen.

Het spannende aan de huidige marktsituatie is in ieder geval dat Bitcoin slechts één keer per maand boven die van gisteren heeft gepresteerd – tijdens de piek van de parabolische stierenloop van 2017 in december.

Toch is het erg belangrijk om waakzaam te blijven. Hoewel de markt bullish is, met steile stijgingen, zijn er ook stijve correcties te verwachten.

Van bovenaf zou het allereerste vervolgdoel van deze beweging 11.800 dollar zijn – het is een weerstand die zich al in maart 2018 heeft gevormd. Daarboven ligt het psychologische niveau van $12.000.

Het lijkt erop dat de huidige rally sterk wordt ondersteund door grote accounts, waardoor hun accumulatie toeneemt. Volgens recente informatie verzamelen de Bitcoin-walvissen zich elke maand meer dan 50.000 BTC.

Interessanter is echter dat Joe Rogan in de laatste uitgave van de populaire podcast The Joe Rogan Experience zijn 200 miljoen luisteraars praktisch vertelde om Bitcoin Era te kopen.

Ik vind het geweldig. Ik wou dat het de manier was waarop we geld hebben gewisseld, en misschien zal het dat in de toekomst ook zijn. Stap in.

Maar het is niet alleen BTC dat in prijs stijgt, grote kapmunten volgen het voorbeeld.

Ethereum Is On The Run

Ook de Large-cap cryptocurrencies gaan in deze laatste rally vooruit. Zo bedraagt het etherische gehalte alleen al in de laatste zeven dagen 25%. De cryptocurrency wordt verhandeld op het hoogste niveau sinds augustus 2018, en er zijn geen tekenen van vertraging te bespeuren.

Bovendien heeft Ripple’s XRP met succes de derde plaats in termen van marktkapitalisatie heroverd en heeft het de afgelopen week een winst van ongeveer 30% in kaart gebracht.

Het spannende aan deze laatste rally is dat terwijl Bitcoin enorme winsten in kaart brengt, veel van de altcoins dit voorbeeld volgen, wat resulteert in slechts 1% van de totale marktkapitalisatie in het voordeel van BTC.