Layer-2 skaleringsprosjekt Loopring (LRC) skyter over 50% høyere midt i Ethereum nettverksbelastning

Ettersom hele kryptomarkedet har slynget seg høyere den siste dagen, har Ethereum-nettverket blitt overbelastet.

Den gjennomsnittlige gassavgiften som brukerne betalte i går kveld var nær 500 Gwei, noe som betyr at bare å sende ETH fra adresse til adresse koster $ 10. For å sette 500 Gwei i sammenheng, her er noen flere statistikker:

  • $ 30 for å sekundere et ERC-20-token fra adresse til adresse
  • $ 60 for å handle på Uniswap, forutsatt at det bare brukes ett handelspar
  • $ 100 for å gjøre et innskudd i et Yearn-hvelv
  • Og mye mer å gjøre mer kompliserte oppgaver innen DeFi

Mens mange brukere kunne håndtere disse avgiftene mens de tjente penger på handelen, måtte brukere med bare noen få hundre dollar sitte på myntene sine.

Denne trenden resulterte i at en fortelling utviklet seg om behovet for Ethereum-skaleringsløsninger, spesielt ettersom neste bull run ser ut til å ha kommet i full kraft, med detaljinvestorer som ble involvert.

Et prosjekt ser ut til å ha nytte av denne fortellingen, Loopring.

Loopring er en Ethereum skaleringsprotokoll som har lansert en desentralisert utveksling i andre lag tilsynelatende inspirert av Uniswap. Protokollen er basert på zkRollups, en teknologi som prøver å migrere et flertall av transaksjonskravet til et andre lag

Loopring ser trekkraft på dagen med overbelastning av Ethereum

Loopring ser sterk trekkraft ettersom Ethereum har blitt overbelastet.

Investorer begynte å legge merke til Loopring da Matthew Finestone bemerket at det koster $ 0,0125 å bytte LRC til ETH via Loopring-børsen, som ikke har noen bensinavgifter.

Tweeten som kunngjorde dette, ble kryptovirus, da mange brukere uttrykte bekymring for å bruke så mye på transaksjoner på Ethereum.

Loopring kunngjorde også senere den kvelden at volatiliteten hadde gitt plattformen sin „høyeste volumdag noensinne“, med i underkant av 2 millioner dollar omsettes.

Selv om dette er langt fra Uniswap, som handler over $ 300 millioner hver dag, svarer markedet ved å kjøpe opp Looprings opprinnelige mynt LRC.

Per CryptoSlate markedsdata har den Ethereum-baserte mynten økt med 50 prosent det siste døgnet når den presser til $ 0,33.

Kryptovalutaen har nå økt med 70 prosent den siste måneden og over 1300 de siste 12 månedene.

Markedet vil sannsynligvis bytte mynten høyere hvis fortellingen rundt lag-to-skaleringsløsninger fortsetter.

Hype rundt andre skaleringsløsninger vokser

Hype vokser også rundt andre skaleringsprosjekter.

Optimism, et Ethereum-utviklingsteam, forventes å gi ut en beta- eller myk versjon av skaleringsløsningen kalt Optimistic Ethereum 15. januar.

Optimisme forventes å rulle ut Optimistic Ethereum med støtte for Synthetix, den desentraliserte børs- og derivatplattformen.

Det er også rykter om at Uniswap vil lansere en slags lag-to-test eller versjon på Optimistic Ethereum, selv om dette ennå ikke er bekreftet.

Den fulle versjonen av løsningen forventes å bli utgitt 15. mars.

Loopring, som for tiden er rangert som nr. 55 etter markedsverdi, har økt 45,35% det siste døgnet. LRC har en markedsverdi på $ 399,03 millioner med et døgnvolum på $ 300,74 millioner.